073 612 3632 info@jijenik.nl

Besloten feest Den Bosch

Wil jij een besloten feest houden in Den Bosch, maar heb je nog geen locatie? Wij hebben een topper! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem Contact op

Besloten feest Den Bosch

Wil jij een besloten feest houden in Den Bosch, maar heb je nog geen locatie? Wij hebben een topper! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij het organiseren van een besloten feest in Den Bosch, is de locatie misschien wel het aller belangrijkst. Zonder goede locatie namelijk geen feest. Bij Café Jij & Ik verzorgen wij al jaren bijeenkomsten, feesten en andere gelegenheden voor groepen van 25 tot 85 personen. Ons borrelcafé toveren wij graag om voor jouw besloten feest in het hart van Den Bosch.

Jouw besloten feest geef je bij

Café Jij & Ik in Den Bosch.

Het café is modern, trendy en heel sfeervol. Kijk voor een goede sfeerimpressie ook zeker even naar de foto’s op onze website. Wil je een nog betere indruk? Dan nodigen we je ook graag uit om een kijkje te nemen voor een rondleiding. Tijdens jouw besloten feest hebben wij in Den Bosch ook een heerlijk borrelarrangement voor je in de aanbieding. Van tapas, luxe koude hapjes tot aan bittergarnituur: we hebben het allemaal. Voor € 12,- per persoon voorzien wij jou en je gasten graag van heerlijke hapjes.

Don’t Miss

Nieuws & Evenementen

Regelmatig verzorgt feestcafé Jij & Ik in Den Bosch verschillende soorten evenementen. Tijdens feestdagen, nationale evenementen en bijvoorbeeld kermissen kun je gezellig bij ons afsluiten. Bekijk hiervoor ons schema met geplande evenementen om te zorgen dat je niets mist

Jij & Ik blijven nog even thuis voucher

Jij & Ik blijven nog even thuis voucher

Jij & Ik blijven (nog even) thuis!
Helaas moeten we nog even geduld hebben……
Maar we komen nog sterker terug. Wil jij het meteen goed gaan vieren als we weer open gaan??
Dit is je kans! Plop plop plop gas erop! Interesse?? Stuur een dm of mail naar info@jijenik.nl

Kerst bij Jij & Ik 2019

Kerst bij Jij & Ik 2019

Kerst start je het beste bij Café Jij & Ik! Wij zijn vrijdag 20 december vanaf 17.00 geopend. Kom en drink gezellig met je collega's, vrienden en bekenden de eerste kerstborrels bij Jij & Ik. Want zeg nou zelf, kerst start je het beste bij ons! Wie zien we...

Roy’s Goodbye Party

Roy’s Goodbye Party

Lieve vrienden, vriendinnen, ex-vriendinnen familie en vaste gasten van Roy en Jij & Ik! Wij nodigen je graag uit om te komen proosten op de mooie jaren met Roy achter de bar en dj-booth. Roy gaat ons namelijk helaas verlaten voor een leuke nieuwe uitdaging. Voel...

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
Zondag: Op afspraak

Bel nu voor meer informatie. 

 

Jouw besloten feest, zoals een vrijgezellenfeest, wil je natuurlijk tot een absoluut succes maken in Den Bosch. Wellicht ontvang je daarom graag nog wat extra informatie over bepaalde zaken. Hiervoor zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 – 29 533 443 en dan vertellen we je er graag alles over.