073 612 3632 info@jijenik.nl

Café afhuren Den Bosch

 

Voor al uw feesten, bijeenkomsten en andere gelegenheden kunt u ons café afhuren. Daarnaast zijn wij vier avonden per week geopend. Neem via onderstaande button contact met ons op! 

 

Neem Contact op

Café afhuren Den Bosch

 

Ben je regelmatig op bezoek geweest bij ons en zou je er zelf graag een feest willen geven? Dat komt mooi uit, want Café Jij & Ik afhuren is ook zeker mogelijk! Wij ontvangen je graag buiten de openingstijden voor al jouw feesten, bijeenkomsten en andere gelegenheden.

 

Borrelarragement

Kom jij binnenkort ons borrel café afhuren?

Café Jij & Ik Den Bosch biedt u zeer aantrekkelijke borrelarrangementen. Met een divers aanbod aan verschillende hapjes en drankjes, maak je jouw feest helemaal af. Vanaf € 12,- per persoon is er al een borrelarrangement mogelijk bij een groep vanaf 25 personen. Hierbij kun je een eigen samenstelling maken van alle hapjes en eventueel ook extra drankjes die dan geserveerd worden. Een greep uit het assortiment wat wij kunnen bieden: bitterballen, tapas, warm/koud buffet of luxe koude hapjes, bijvoorbeeld sushi. Afhankelijk van de grootte van de groep, de duur en het gekozen borrelassortiment worden de prijzen en mogelijkheden bepaald. Wanneer je het café wilt afhuren zullen wij je proberen volledig te ontzorgen. Bel gerust voor alle mogelijkheden. Wij zijn professionals en staan je graag te woord!

Voor gezelschappen en groepen

Voor zowel zakelijke afspraken als privé ontvangen wij jou en je gezelschap graag in ons borrelcafé buiten de bestaande openingstijden. Wanneer je het Café gaat afhuren kunnen wij een groep van maximaal 85 personen ontvangen. Zo kunnen wij jou en je gasten optimaal laten genieten en kunnen wij een goede sfeer garanderen wanneer je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest gaat geven.

Don’t Miss

Nieuws & Evenementen

Regelmatig verzorgt feestcafé Jij & Ik in Den Bosch verschillende soorten evenementen. Tijdens feestdagen, nationale evenementen en bijvoorbeeld kermissen kun je gezellig bij ons afsluiten. Bekijk hiervoor ons schema met geplande evenementen om te zorgen dat je niets mist

Jij & Ik blijven nog even thuis voucher

Jij & Ik blijven nog even thuis voucher

Jij & Ik blijven (nog even) thuis!
Helaas moeten we nog even geduld hebben……
Maar we komen nog sterker terug. Wil jij het meteen goed gaan vieren als we weer open gaan??
Dit is je kans! Plop plop plop gas erop! Interesse?? Stuur een dm of mail naar info@jijenik.nl

Kerst bij Jij & Ik 2019

Kerst bij Jij & Ik 2019

Kerst start je het beste bij Café Jij & Ik! Wij zijn vrijdag 20 december vanaf 17.00 geopend. Kom en drink gezellig met je collega's, vrienden en bekenden de eerste kerstborrels bij Jij & Ik. Want zeg nou zelf, kerst start je het beste bij ons! Wie zien we...

Roy’s Goodbye Party

Roy’s Goodbye Party

Lieve vrienden, vriendinnen, ex-vriendinnen familie en vaste gasten van Roy en Jij & Ik! Wij nodigen je graag uit om te komen proosten op de mooie jaren met Roy achter de bar en dj-booth. Roy gaat ons namelijk helaas verlaten voor een leuke nieuwe uitdaging. Voel...

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
Zondag: Op afspraak

Reserveer nu!

 

Lijkt jou dit dé plek voor het geven van jouw feest of gelegenheid? Dan kan je het café afhuren door te bellen naar 06 – 29 533 443. Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden we graag jouw vragen. Dus wacht niet langer en garandeer jezelf van een plekje bij deze perfecte borrellocatie!