073 612 3632 info@jijenik.nl

Arrangementen

 

Wil je een kroeg afhuren in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres in het gezelligste borrelcafé hartje centrum. 

Arrangementen

 

Wil je een kroeg afhuren in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres in het gezelligste borrelcafé hartje centrum. 

Kroeg afhuren bij
Café Jij & ik 

De gezelligste kroeg afhuren in Den Bosch, dat kan gewoon bij Café Jij & Ik. Wij ontvangen jou en je gezelschap graag buiten onze openingstijden om er gezamenlijk een onvergetelijke avond van te maken. Voor ieder feest, bijeenkomst of andere gelegenheid, nemen wij alle zorgen voor je uit handen. Zo kunnen jij en je gasten optimaal genieten! Service, drankjes, hapjes en entertainment (bijv. DJ en/of zanger), wij kunnen het allemaal voor je regelen!

Ons uitgebreide borrelarrangementen wanneer
je de kroeg wilt afhuren in Den Bosch.

Wil je de kroeg afhuren in Den Bosch, dan biedt Café Jij & Ik jou daarbij zeer aantrekkelijke borrelarrangementen aan. Met een divers aanbod aan verschillende hapjes en evt. extra drankjes, maak je jouw feest helemaal af. Vanaf € 12,- per persoon en bij een minimale groep van 25 en maximaal 85 personen kan het feest al beginnen. De verschillende hapjes waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld:

 • Tapas
 • Bittergarnituren
 • Warm/koud buffet
 • Luxe koude hapjes (bijv. sushi)

   

  De statistieken

  Feest bij Café Jij & Ik 

  Sinds 2003 is het iedere week feest bij Café Jij & Ik. Maar ook buiten de openingstijden wordt wel eens een feestje gevierd. Kijk voor meer informatie al onze arrangementen en wie weet tot snel, tot borrels!  

  Vrijgezellenfeesten

  Café afgehuurd

  Besloten feesten

  Feestruimte afgehuurd

  De locatie

  Waar kan ik Café Jij & Ik vinden?

  Een centrale locatie is natuurlijk cruciaal bij het geven van een feest. Voor jouw gasten moet het goed vindbaar en bereikbaar zijn. Kroeg Jij & Ik afhuren doe je hartje centrum Den Bosch in de altijd gezellige Karrenstraat. In nog geen 10 minuten lopen vanaf het centraal station, kunnen jij en je gasten de locatie al bereiken en kan het borrelen beginnen.

  Openingstijden

  Maandag t/m Woensdag
  Gesloten

  Donderdag: 21.00 – 02.00
  Vrijdag: 21.00 – 04.00
  Zaterdag: 21.00 – 04.00
      Zondag: 21.00 – 02.00 

  Reserveer nu!

   

  Overtuigd dat je deze kroeg wilt afhuren in hartje Den Bosch? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 -29 533 443. Dan informeren we jou graag uitgebreid over alle mogelijkheden die wij aanbieden en dan zien wij jou en je gezelschap graag snel terug bij Café Jij & ik!