Arrangementen

 

Wil je een kroeg afhuren in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres in het gezelligste borrelcafé hartje centrum. 

Arrangementen

 

Wil je een kroeg afhuren in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres in het gezelligste borrelcafé hartje centrum. 

See you soon..

Laat je inspireren door de feestruimte van Café Jij & Ik in Den Bosch voor een leuk avondje uit. Kom ’s avonds gezellig een borreltje doen óf huur de feestruimte af voor je eigen feesten. Het café is trendy, modern en bovenal sfeervol. Kom gezellig dansen op de hits die onze DJ draait in de avonden! Neem voor meer informatie contact met ons op via 06 – 29 533 443.

kroeg afhuren in Den Bosch

Het gezelligste cafe afhuren in Den Bosch, dat doe je bij Borrelcafe Jij & Ik. Wij ontvangen jou en je gezelschap graag buiten onze openingstijden om er met z’n alle een onvergetelijke middag/avond van te maken. (Op onze openingsdagen kan het tot 21.00 uur besloten zijn). Voor iedere borrel en/of feest nemen wij alle zorgen voor je uit handen. Zo kan je optimaal genieten zonder zorgen.

Lees me

 

Feestlocatie in Den Bosch

Nog op zoek naar een leuke feestlocatie in Den Bosch? Dan zit je bij Café Jij & Ik gebakken! Hier kan je namelijk terecht voor een gezellig avondje uit, midden in het centrum van Den Bosch. Van donderdag tot zondag kun je iedere avond bij ons binnenstappen en buiten de algemene openingstijden is het café ook af te huren.

Lees meer

Feest café Den Bosch

Zoek niet langer naar een leuk feestcafé in Den Bosch, want deze hebben we al gevonden voor je! Bij feestcafé Jij & Ik kun je terecht voor een onvergetelijk avondje uit in het centrum van Den Bosch. Klein, knus en hartstikke gezellig luidt je hier de avond in.

Lees meer

 

De locatie

Waar kan ik Café Jij & Ik vinden?

Een centrale locatie is natuurlijk cruciaal bij het geven van een feest. Voor jouw gasten moet het goed vindbaar en bereikbaar zijn. Kroeg Jij & Ik afhuren doe je hartje centrum Den Bosch in de altijd gezellige Karrenstraat. In nog geen 10 minuten lopen vanaf het centraal station, kunnen jij en je gasten de locatie al bereiken en kan het borrelen beginnen. 

De statistieken

Feest bij Café Jij & Ik 

Sinds 2003 is het iedere week feest bij Café Jij & Ik. Maar ook buiten de openingstijden wordt wel eens een feestje gevierd. Kijk voor meer informatie al onze arrangementen en wie weet tot snel, tot borrels!

Vrijgezellenfeesten

Café afgehuurd

Besloten feesten

Feestruimte afgehuurd

Reserveer nu!

Overtuigd dat je deze kroeg wilt afhuren in hartje Den Bosch? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 -29 533 443. Dan informeren we jou graag uitgebreid over alle mogelijkheden die wij aanbieden en dan zien wij jou en je gezelschap graag snel terug bij Café Jij & ik!