Feestcafé Den Bosch

Onze geplande evenementen

Gevestigd in hartje centrum
Achteraf betalen is mogelijk
100% garantie tot gezelligheid

Zoek niet langer naar een leuk feestcafé in Den Bosch, want deze hebben we al gevonden voor je! Bij feestcafé Jij & Ik kun je terecht voor een onvergetelijk avondje uit in het centrum van Den Bosch. Klein, knus en hartstikke gezellig luidt je hier de avond in.

Een avondje uit bij ons feestcafé in Den Bosch
Wij garanderen jou en je vrienden of familie graag een feestelijk avondje uit die je niet snel zal vergeten. Bij ons ben je dan ook geen nummer: wij weten wie de mensen zijn door onze persoonlijke benadering. Iedereen is dan ook van harte welkom in ons knusse feestcafé en we zorgen met z’n alle voor geweldige avonden. Vanaf 21.00 uur hebben we een DJ die het dak eraf draait met de nieuwste hitst en met name onze zondagen staan goed bekend. Pak ook deze eens mee!

Onze openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
    Zondag: Op afspraak

Onze geplande evenementen
Regelmatig verzorgt feestcafé Jij & Ik in Den Bosch verschillende soorten feesten. Tijdens nationale evenementen, feestdagen en bijvoorbeeld kermissen kun je gezellig bij ons de feestelijke dag afsluiten. Bekijk hiervoor ons schema met geplande evenementen om te zorgen dat je niets mist.

Waar je ons kunt vinden
Ons feestcafé is centraal gevestigd in Den Bosch. Binnen 10 minuten lopen vanaf het centraal station, kom je al in de gezellige Karrenstraat terecht. De bruisende feeststemming hier zal je energie geven om bij feestcafé Jij & Ik de avond vol te dansen in Den Bosch. Neem voor meer informatie contact met ons op via 06 – 29 533 443.