Kroeg afhuren Den Bosch

Onze geplande evenementen

Gevestigd in hartje centrum
Achteraf betalen is mogelijk
100% garantie tot gezelligheid

De gezelligste kroeg afhuren in Den Bosch, dat doe je bij Café Jij & Ik. Wij ontvangen jou en je gezelschap graag buiten onze openingstijden om er met z’n alle een onvergetelijke avond van te maken. Voor ieder feest nemen wij alle zorgen voor je uit handen. Zo kan je optimaal genieten zonder zorgen. let op! Op onze openingsdagen (Donderdag, Vrijdag, Zaterdag) kan het tot 21.00 uur besloten zijn. Op Zondag is cafe Jij & Ik, de hele dag beschikbaar.

Ons uitgebreide borrelarrangementen wanneer je de kroeg
wilt afhuren in Den Bosch.
Wil je de kroeg afhuren in Den Bosch, dan biedt Café Jij & Ik jou daarbij zeer aantrekkelijke borrelarrangementen aan. Met een divers aanbod aan verschillende hapjes, maak je jouw besloten feest helemaal af. Vanaf € 12,- per persoon en bij een minimale groep van 25 en maximaal 85 personen kan het feest al beginnen. De verschillende hapjes waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld:
• Tapas
• Bittergarnituren
• Warm/koud buffet
• Luxe koude hapjes (zoals sushi)

Onze openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
    Zondag: Op afspraak

Waar je Café Jij & Ik kan vinden
Een gemakkelijk te bereiken locatie is natuurlijk erg belangrijk bij het geven van een feest. Voor jouw gasten moet het goed vindbaar en bereikbaar zijn. Kroeg Jij & Ik afhuren doe je hartje centrum Den Bosch in de altijd gezellige Karrenstraat. In nog geen 10 minuten lopen vanaf het centraal station, kunnen jij en je gasten de locatie al bereiken en kan het borrelen beginnen.

Reserveer nu!
Overtuigd dat je deze kroeg wilt afhuren in hartje Den Bosch? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 -29 533 443. Dan praten we je graag uitgebreid bij over alle mogelijkheden die wij aanbieden en dan zien wij jou en je gezelschap graag snel terug bij Café Jij & ik!