Uitgaan Den Bosch

Onze geplande evenementen

Gevestigd in hartje centrum
Achteraf betalen is mogelijk
100% garantie tot gezelligheid

Het uitgaan in Den Bosch zit altijd vol verassingen. Sfeervolle, knusse straatjes bomvol cafés en barretjes. Leer nieuwe mensen kennen en drink ondertussen een lekker pilsje in de meest inspirerende omgevingen. Wat daarbij absoluut niet kan ontbreken, is een bezoek aan Borrelcafé Jij & Ik. In 2003 opende wij onze deuren en staan sindsdien bekend om het beleven van een gezellig avondje uit. Na een verbouwing is het café compleet omgetoverd tot één van de meest moderne en trendy borrelcafé om uit te gaan in Den Bosch. Het is een bezoek dus zeker waard!

Uitgaan bij Café Jij & Ik in Den Bosch
Bij borrelcafé Jij & Ik kan je vier avonden per week uitgaan in het hart van Den Bosch. Wij openen vanaf 21.00 uur onze deuren waarbij je tot in de nacht kan doorfeesten op de hits die onze DJ draait. Bekijk ook even de actuele openingstijden. Naast de algemene avonden, organiseren wij ook regelmatig evenementen gedurende feestdagen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens Pasen gezellig uitgaan met je vrienden in Den Bosch. Check vooraf onze geplande evenementen.

Onze openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
    Zondag: Op afspraak

Café Jij & Ik helemaal voor jezelf
Geef je zelf een feestje en wil je hiervoor een ruimte huren? Ook dat is mogelijk bij ons! Groepen vanaf 25 tot 85 personen kunnen wij ontvangen voor eigen feesten en bijeenkomsten buiten de gebruikelijke openingstijden om. Voor € 12,- per persoon bieden wij ook een borrelarrangement aan, waar je helemaal zelf invulling aan kunt geven. Een greep uit de verschillende hapjes waar uit gekozen kan worden:

  • Tapas
  • Bittergarnituren
  • Warm/koud buffet
  • Luxe koude hapjes (bijv. sushi)

     

Heb je nog vragen?
Wil je graag een bezoek brengen aan Café Jij & Ik of hier jouw eigen feest organiseren? Bel dan voor vragen en meer informatie naar 06 -29 533 443. Bekijk onze openingstijden en dan zien wij jou graag terug in ons café!