073 612 3632 info@jijenik.nl

Feestruimte afhuren Den Bosch

Een perfecte feestruimte in Den Bosch voor al uw feesten, bijeenkomsten en gelegenheden. Van donderdag t/m zondag zijn we geopend. Zien we je snel?!

Neem Contact op

Feestruimte afhuren Den Bosch

Een perfecte feestruimte in Den Bosch voor al uw feesten, bijeenkomsten en gelegenheden. Van donderdag t/m zondag zijn we geopend. Zien we je snel?!

Laat je inspireren door de feestruimte van Café Jij & Ik in Den Bosch voor een leuk avondje uit. Kom ’s avonds gezellig een borreltje doen óf huur de feestruimte af voor je eigen feesten. Het café is trendy, modern en bovenal sfeervol. Kom gezellig dansen op de hits die onze DJ draait in de avonden!

 

De gezelligste feestruimte in Den Bosch

Wij bieden jou een avond vol goede muziek en sfeer in deze gezellige feestruimte in Den Bosch. Café Jij & Ik is namelijk gespecialiseerd in de verzorging van een leuk avondje uit! In dit gezellige, knusse café is iedereen welkom. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel en wij weten wie er binnen staat. Bij ons ben je geen nummer, we leren je graag kennen om zo samen met de gasten een leuke avond neer te zetten!

 

Je eigen feest organiseren

Wil je met jouw eigen gezelschap liever een feest houden in deze feestruimte in Den Bosch? Dat kan ook! Voor groepen vanaf 25 tot maximaal 85 personen, kun je Café Jij & Ik afhuren. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bel ons gerust op 06-29533443.

Don’t Miss

Nieuws & Evenementen

Regelmatig verzorgt feestcafé Jij & Ik in Den Bosch verschillende soorten evenementen. Tijdens feestdagen, nationale evenementen en bijvoorbeeld kermissen kun je gezellig bij ons afsluiten. Bekijk hiervoor ons schema met geplande evenementen om te zorgen dat je niets mist

Jij & Ik blijven nog even thuis voucher

Jij & Ik blijven nog even thuis voucher

Jij & Ik blijven (nog even) thuis!
Helaas moeten we nog even geduld hebben……
Maar we komen nog sterker terug. Wil jij het meteen goed gaan vieren als we weer open gaan??
Dit is je kans! Plop plop plop gas erop! Interesse?? Stuur een dm of mail naar info@jijenik.nl

Kerst bij Jij & Ik 2019

Kerst bij Jij & Ik 2019

Kerst start je het beste bij Café Jij & Ik! Wij zijn vrijdag 20 december vanaf 17.00 geopend. Kom en drink gezellig met je collega's, vrienden en bekenden de eerste kerstborrels bij Jij & Ik. Want zeg nou zelf, kerst start je het beste bij ons! Wie zien we...

Roy’s Goodbye Party

Roy’s Goodbye Party

Lieve vrienden, vriendinnen, ex-vriendinnen familie en vaste gasten van Roy en Jij & Ik! Wij nodigen je graag uit om te komen proosten op de mooie jaren met Roy achter de bar en dj-booth. Roy gaat ons namelijk helaas verlaten voor een leuke nieuwe uitdaging. Voel...

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
    Zondag: Op afspraak

De feestruimte in Den Bosch bezoeken

 

Wij hanteren standaard openingstijden voor het publiek. Vier avonden per week ontvangen we je graag in ons feestcafé.

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 00 – 02.00
  • Vrijdag 00 – 04.00
  • Zaterdag 00 – 04.00
  • Zondag 00 – 02.00

*Let wel op, na 22.00 uur is de minimum leeftijd 23.