Feestcafé Den Bosch

Onze geplande evenementen

Gevestigd in hartje centrum
Achteraf betalen is mogelijk
100% garantie tot gezelligheid

Laat je inspireren door de feestruimte van Café Jij & Ik in Den Bosch voor een leuk avondje uit. Kom ’s avonds gezellig een borreltje doen óf huur de feestruimte af voor je eigen feesten. Het café is trendy, modern en bovenal sfeervol. Kom gezellig dansen op de hits die onze DJ draait in de avonden!

De gezelligste feestruimte in Den Bosch
Wij bieden jou een avond vol goede muziek en sfeer in deze gezellige feestruimte in Den Bosch. Café Jij & Ik is namelijk gespecialiseerd in de verzorging van een leuk avondje uit! In dit gezellige, knusse café is iedereen welkom. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel en wij weten wie er binnen staat. Bij ons ben je geen nummer, we leren je graag kennen om zo samen met de gasten een leuke avond neer te zetten!

Onze openingstijden

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
    Zondag: Op afspraak

Je eigen feest organiseren
Wil je met jouw eigen gezelschap liever een feest houden in deze feestruimte in Den Bosch? Dat kan ook! Voor groepen vanaf 25 tot maximaal 85 personen, kun je Café Jij & Ik afhuren. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bel ons gerust op 06-29533443.

Waar je ons kunt vinden
Ons feestcafé is centraal gevestigd in Den Bosch. Binnen 10 minuten lopen vanaf het centraal station, kom je al in de gezellige Karrenstraat terecht. De bruisende feeststemming hier zal je energie geven om bij feestcafé Jij & Ik de avond vol te dansen in Den Bosch. Neem voor meer informatie contact met ons op via 06 – 29 533 443.