Feestlocatie Den Bosch

Onze geplande evenementen

Gevestigd in hartje centrum
Achteraf betalen is mogelijk
100% garantie tot gezelligheid

Nog op zoek naar een leuke feestlocatie in Den Bosch? Dan zit je bij Café Jij & Ik gebakken! Hier kan je namelijk terecht voor een gezellig avondje uit, midden in het centrum van Den Bosch. Van donderdag tot zondag kun je iedere avond bij ons binnenstappen en buiten de algemene openingstijden is het café ook af te huren.

Altijd een gezellige avond bij onze feestlocatie in Den Bosch
Een onvergetelijke avond uit is ons doel. Vanaf 21.00 uur is iedereen van harte welkom, mits je 23+ bent. Wij zorgen voor een DJ die de nieuwste hits zal draaien en het café zal laten dansen. Van donderdag t/m zondag zijn wij geopend voor jou. Bekijk ook vooral de actuele openingstijden voor een bezoek. Wil je deze top feestlocatie in Den Bosch liever voor jezelf? Dan kun je buiten deze openingstijden voor gezelschappen groter dan 25 personen het café huren. Hierbij kunt je voor € 12,- per persoon een compleet verzorgd borrelarrangement toevoegen.

Onze openingstijden

 

 

Maandag t/m Woensdag
Gesloten

Donderdag: 21.00 – 02.00
Vrijdag: 21.00 – 04.00
Zaterdag: 21.00 – 04.00
    Zondag: Op afspraak

Georganiseerde evenementen
Bij deze feestlocatie van Café Jij & Ik, worden er in Den Bosch ook regelmatig evenementen georganiseerd. Tijdens de kerst, met Koningsdag of gedurende kermissen organiseren wij gezellige avonden met z’n allen in het café. Kijk voor een uitgebreid overzicht op onze Facebook evenementen een zorg dat je bij de gezelligste feestlocatie in Den Bosch niets mist. Voor al jouw vragen neem je eenvoudig telefonisch contact met ons via 06 -29 533 443.